Σελίδες

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο - Εναλλακτικό Κάπνισμα

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια επαναστατική εναλλακτική λύση για το παραδοσιακό κάπνισμα. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο μοιάζει και δίνει την ίδια αίσθηση με το κανονικό τσιγάρο και έχει ακόμη και την ίδια γεύση.

Υπάρχει όμως μια μεγάλη και βασική διαφορά. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ουσιαστικά δεν καπνίζεται, γιατί δεν δημιουργεί καπνό αλλά ατμό!

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν περιέχουν καπνό (έτσι δεν πραγματοποιείται η καύση του), πίσσα ή όλες τις άλλες χημικές ουσίες του κανονικού τσιγάρου. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιλαμβάνει υγρό αποθηκευμένο μέσα σε φιαλίδια, το οποίο εξατμίζεται δημιουργώντας ατμό, ατμό που στην συνέχεια εισπνέει ο χρήστης κατά τη χρήση του.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα περιέχουν νικοτίνη μέσω των υγρών αναπλήρωσης που χρησιμοποιούν, έτσι ο καπνιστής-χρήστης δεν νιώθει πως έχει σταματήσει το κάπνισμα, με τη σημαντική διαφορά πως δεν βλάπτει την υγεία του και την τσέπη του όπως με το συμβατικό κάπνισμα.

Η δημιουργία ατμού που μοιάζει με καπνό είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μπορεί κανείς να απολαύσει τη συνήθεια του αυτή παντού, ακόμα και σε μέρη που απαγορεύεται το κάπνισμα.  Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μοιάζουν, χρησιμοποιούνται και έχουν την ίδια αίσθηση με το κανονικά τσιγάρα χωρίς όμως τον καπνό, τη στάχτη και τη μυρωδιά που ακολουθεί πάντα το κάπνισμα των συμβατικών τσιγάρων.

Πως λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο;


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή που ο χρήστης μπορεί να εισπνεύσει ακριβώς όπως θα έκανε με ένα παραδοσιακό τσιγάρο, χωρίς όμως να περιέχει καπνό και πίσσα. Το σύστημα λειτουργίας του περιλαμβάνει μια μπαταρία και έναν ατμοποιητή. Η μπαταρία είναι το εξάρτημα το οποίο παρέχει το απαραίτητο ρέυμα ενώ ο ατμοποιητής είναι το εξάρτημα το οποίο περιέχει το υγρό αναπλήρωσης και είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του ατμού.
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR
Μέσω μιας απλής διαδικασίας και καθώς ο χρήστης εισπνέει από το επιστόμιο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, το σύστημα λειτουργίας της συσκευής ζεσταίνει και φτάνει σε βαθμό ατμοποίησης το υγρό αναπλήρωσης. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί ατμό αντί για καπνό. Έτσι χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ο χρήστης απολαμβάνει την αίσθηση του καπνίσματος χωρίς όμως τις βλαβερές συνέπειες του καπνού.

Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το που επιτρέπεται να απολαύσει τη συνήθεια του. Η μοντέρνα αυτή τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στους καπνιστές να το χρησιμοποιούν και σε δημόσιους χώρους αφού όπως προαναφέρθηκε δεν δημιουργεί ενοχλητικό καπνό για τους γύρω του.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει την αίσθηση του καπνίσματος χωρίς τη χρήση καπνού.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει πίσσα, καρκινογόνες ουσίες, δεν δημιουργεί στάχτη, άσχημη μυρωδιά και φλόγα 
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση του καπνίσματος.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι οικονομικό. Τίθεται σε λειτουργία μόνο με την χρήση του, δηλαδή μόνο όταν ο καπνιστής εισπνεύσει από τη συσκευή.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Πολλοί είναι οι χρήστες οι οποίοι προτιμούν ηλεκτρονικά τσιγάρα μικρού μεγέθους, παρόμοιο του κοινού τσιγάρου, ενώ υπάρχουν και χρήστες που επιλέγουν ηλεκτρονικό τσιγάρο με γνώμονα την διάρκεια χρήσης μέσα στην ημέρα τα οποία είναι αρκετά μεγαλύτερα.



Το e-shop Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR (www.ilektronikotsigaro.gr), ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εξειδικευμένο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και στα προϊόντα του, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να διαλέξουν την κατάλληλη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου μέσα από μια ποικιλία μεγάλων και επώνυμων κατασκευαστών. Με γνώμονα την εξαιρετική και πιστοποιημένη ποιότητα, ο πελάτης που χρησιμοποιεί ήδη το ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά και ο νέος χρήστης που επιθυμεί να αντικαταστήσει το κάπνισμα με τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, μπορεί να διαλέξει συσκευές, υγρά αναπλήρωσης σε διάφορες γεύσεις και αρώματα αλλά και περιεκτικότητες σε νικοτίνη, όπως και αξεσουάρ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.